Bulgarian Chinese simplified English French German Greek Macedonian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian
  • Seo BG
  • SEO услуга: Публикуване на статии
SEO оптимизация

SEO услуга: Публикуване на статии

Публикуване на статии за вашия сайт на качествени сайтове

Какво представлява тази seo услуга. На практика първо се извършва писане на статии с уникален текст, като след това тези текстове се публикуват на други сайтове които са наша собственост. Сайтовете НЕ са безплатни и са с високо качество!

Публикуване на статии от seo.bg

При извършването на тази сео услуга данните необходими за извършване на услугата са:

  • един или два урл адреса към които да сочат линковете от статиите.
  • Ключови думи или тематика на статиите, например "Онлайн магазин за... дрехи, обувки, чанти, парфюми..." и т.н.

След като получите ценова оферта на емайл адреса който сте посочил ако офертата ви устройва ни превеждате парите и до една работна седмица след като получим плащането ви ще стартираме публикуването на статиите които сте заплатили.

Писане и публикуване на тематични уникални статии

  • Вариант 1: Написване на 20 уникални статии от над 300 думи на тематика която вие зададете (например "онлайн магазин за ..." или подобна) и публикуването им в 20 различни сайта - цена 185 лева.
  • Вариант 2: Написване на 40 уникални статии от по над 300 думи всяка и публикуване на статиите в 40 различни сайта - цена 370 лева.
  • Във всяка статия може да има до два различни линка сочещи към два различни урл адреса.
  • Срокът на публикуване на статиите и за двата варианта е ДВЕ години.

Google обича уникалните текстове

В цената е включено написването на всички 40 текста от копирайтър (всеки текст е от около 300-320 думи). Статиите се постват в 40 различни домейна, само в качествени сайтове. По този начин получавате бързо и евтино 40 тематични качествени линка от 40 различни домейна! Самото публикуване на статии се извършва бавно и по всички правила на Google за да е гарантирано безопасно за вашия сайт. Всички статии се публикуват за около месец.

Какъв ефект да очаквам от тази SEO услуга?

Пример за резултата от тази услуга може да видите тук: Seo резултати от публикуване на уникални статии.

Как да разбера дали SEO услугата за която съм платил е качествено извършена?

След като публикуваме уникалните ви статии вие получавате отчет - списък с линковете където са публикувани статиите. Можете да ги прегледате, да проверите нивото им на уникалност или да направите допълнително линк билдинг и на самите статии. След това, по ваше желание можете да получите и репорт с промените на класирането ви по ключовите ви думи.

Възможните начини за разплащане са по банка, през Epay.Bg или Изипей.

Tags: статии, копирайтинг, текст, SEO услуги

Телефон за контакт 0898 615736