Bulgarian Chinese simplified English French German Greek Macedonian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian
  • Seo BG
  • SEO оптимизация = Search Engine Optimization
SEO оптимизация

SEO оптимизация = Search Engine Optimization

Какво е SEO оптимизация?

SEO оптимизация е Българския превод на "Search Engine Optimization" или "оптимизация за търсачки".

SEO оптимизация

Понятия и принципи на SEO оптимизацията

За да има успех един сайт и да изкарва пари той трябва да е лесно откриваем и достъпен. Хората търсят в Интернет чрез търсачки (търсещи машини) и най-вече чрез Google. За да се намери един сайт, той трябва да отговаря на определени правила за качество. Сайтът трябва да е с правилна структура, качествено съдържание и линкове, да няма грешки в кода и много други правила.

Какви са типовете SEO оптимизация

Според това дали се работи вътре в сайта или извън него оптимизацията за търсачки се дели на два вида: OnPage Seo и OffPage Seo.

При онпейдж оптимизацията оптимизатора работи вътре в сайта - оптимизира се съдържанието и структурата на уеб сайта. При офпейдж оптимизацията оптимизаторите работят извън сайта - работи се изцяло по други уеб сайтове.

Според това дали ползва разрешени или забранени методи оптимизирането на уеб сайтове се дели на три вида: black hat seo оптимизация, gray hat seo оптимизация и white hat seo оптимизация.

Tags: SEO, оптимизация на сайт, оптимизация на сайтове

Телефон за контакт 0898 615736