Bulgarian Chinese simplified English French German Greek Macedonian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian
  • Seo BG
  • On-Page Seo одит, SEO услуги
SEO одит

On-Page Seo одит, SEO услуги

Съветите за това какво да подобрите по сайта си за да получи той максимална вътрешна оптимизация се нарича Seo одит или Seo анализ. On-Page seo е този вид оптимизация, който ще ви помогне да получите максимума за вътрешна оптимизация на сайт, тоест всичко вътре в съдържанието и кода на уеб сайта ви да е изпипано така, че той да се индексира и класира максимално добре в търсачките.

On-Page Seo одит и услуги от seo.bg

След като се заплати услугата seo одит получавате подробни писмени съвети какво и къде в сайта ви да промените за да изстискате максимума от него. Тези съвети не включват функционалностите които са необходими за целта, само подробни обяснения къде, какво и как трябва да се промени. Ако за нещо от тези съвети е нужно писане на 1-2 реда код - ще го получите безплатно в тези съвети.

Цени за On-Page Seo одит

Цената на нашата услуга е 98 лева за Един сайт на един език и 48 лева за всеки следващ език в сайта. Ако сайта ви е например на два езика - български и английски, цената ще бъде 146 лева. Сумата се предплаща.

След като получим плащането ще разгледаме сайта ви и в срок от 3 до 7 работни дни ще получите подробни указания на вашия емайл. Ако не разберете нещо от тях, можете да попитате за по-подробно обяснение по емайл или по телефона - всичко което не разбирате ще ви бъде обяснено.

Забележка: Времето за изготвяне на отчета на сайта ви е в зависимост от заетостта ни в момента. (3 до 7 работни дни обикновено)

Tags: SEO услуги, SEO, SEO анализ

Телефон за контакт 0898 615736