Bulgarian Chinese simplified English French German Greek Macedonian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian
  • Seo BG
  • Google Local Business Seo, оптимизация за Google Maps

Google Local Business Seo, оптимизация за Google Maps

Seo оптимизация за Google Local Business и Seo оптимизация за Google Maps

Публична тайна е че Seo Bg и Уеб дизайн Seo предлагат Seo оптимизация за Google Local Business и Google Maps на ниски цени и че вече сме класирали по този начин доста уеб сайтове на наши клиенти.

Google Local Business и Google Maps сео от seo-bg

С този тип сео оптимизация се изкарва резултат на картата на сайта ви от Google Maps на първа страница на Google. Сигурно сте виждали как някакви сайтове се появяват със снимка и с карта в резултатите на първа страница на Google. Това се нарича резултати от Google Local Business и за тях също се извършва Seo оптимизация за да може да ги изкараме на първа страница на Google.

  • Как да си изкарам сайта напред в Google Local Business?
  • Как да класирам картата на сайта си първа в Google Maps?
  • Как да класирам сайта си при локално търсене в търсачката Гоогле

Не, тук няма да ви обяснявам как да правите такъв тип Seo оптимизация сами. Безплатно такива уроци за google локал бизнес център не даваме. Важно е да знаете че по този начин се изкарват много пари защото можем да изкараме на първа страница на Google сайт който по принцип е класиран доста по-назад в стандартните резултати на гоогле.

Какво означава това: Означава че евтино и бързо класираме картата на сайта който оптимизираме с една, две, три, а в някои случаи и с цели ПЕТ и повече страници напред в Serp резултатите на Google. Важно е да се знае че в някои случаи резултатите са временни, тоест не може да очаквате че сайта ви ще стои завинаги на първа страница на нормалната цена на тази сео услуга (около 100 до 150 лева, еднократно).

За повече инфомация

 

Телефон за контакт 0898 615736