Bulgarian Chinese simplified English French German Greek Macedonian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian
  • Seo BG
  • SEO услуга: Deep links от социални мрежи
SEO оптимизация

SEO услуга: Deep links от социални мрежи

В момента приемаме нови поръчки за тази услуга за линк билдинг в социални мрежи.

Цената на seo услугата зависи от:

  • броя линкове които се поръчват
  • от това дали се пишат уникални текстове за тях
  • колко вида текст се пише
  • Цена за публикуване на един линк от вашия сайт в най-добрите 50 сайта с ТРИ вида уникален текст - 10 лева.
  • Цена за публикуване на един линк от вашия сайт в най-добрите 50 сайта с ПЕТ вида уникален текст - 15 лева.
  • Цена за публикуване на един линк от вашия сайт в най-добрите 50 сайта с 20 уникални текста - 25 лева.
  • Най-високо ценово ниво - за 1 урл адрес 30 лева (само за сайтове гонещи твърдо топ 5 в Google). Към сайта се публикуват отново 50 обяви в същите 50 сайта, но се пишат и публикуват 50 различни уникални текста, специално написани за вас и брандирани специално за сайта ви.

Deep links от социални мрежи от seo-bg

С най-високото ценово ниво на тази услуга са постигнати това и това класиране в Гоогле! Нашата услуга не е най-евтината, а най-качествената! Ако поръчате високо ценово ниво, ще получите висок резултат!

Това е най-изгодното предложение (от няколкото десетки вида които предлагаме) за линк билдинг кампания при нас.

Използва се за високо класиране на подстраници от сайт, това че заглавната ви страница е високо класирана за дадена ключова дума или фраза не означава че и неговите категории и други страници са виско класирани за техните заглавия.

Предлагаме пакет за сео оптимизация - петдесет линка от петдесет различни сайта сочещи към линк от вашия сайт на цена от 10 до 20 лева. Ако пресметнете, ще видите че най-ниската цена e САМО 20 стотинки за 1 линк (10 лева делено на 50 сайта в които се публикува = 20 стотинки за всеки).

Сайтовете са от тип социални мрежи - svejo.net, ping.bg и други подобни на тези. Линковете не са временни - те винаги ще сочат към съответната страница от уеб сайта ви. Важно: Ние не публикуваме във всяка социална мрежа, а само в най-качествените - тези които наистина покачват класирането ви в Google!

Тъй като в някои от тези социални сайтове се приемат линкове само на определена тематика някои от вашите линкове е възможно да не минат в някой сайт (администратора на съответния сайт да ги изтрие след като ние ги публикуваме там). В този случай (това зависи от тематиката на сайта ви) от 50 публикувани от нас линка може да останат около 42-45. В този случай ние допълваме бройката с линкове от микроблогове.

Помислете си колко време би ви отнело вие да ги пуснете, ако искате да опитате - пуснете 10 или 20 такива линка и след като засечете колко време отнема ще разберете защо цената ни е страхотна. Цената важи само ако ще се пускат повече от 10 линка наведнъж и е валидна само за наши клиенти.

Такива линкове трябва да се пуснат задължително към всички главни категории на всеки сайт или онлайн магазин като задължително един от тях трябва да е линкът към заглавната ви страница. Цената на услугата ако се пуснат 20 от категориите ви би била в този случай 200 лева, ако искате може да се пуснат и по-малка бройка, но не по-малко от 10 наведнъж (за 10 цената е 100 лева).

Линкове към 20 категории означава че нови 20 (линка) х 50 ( от всеки от 50-те различни сайта) = 1000 линка ще сочат към сайта ви. Резултата е че сайта ви ще се класира в Google по-високо за заглавията на всички страници към които пуснем линкове, а не само за основната ви ключова дума и заглавието на началната страница на сайта ви. Сами трябва да се досетите че това ще изстреля сайта ви нагоре като посещаемост и като класиране на страниците към които са пуснати линковете.

Това ще ви докара поне 3-4 пъти по-голяма посещаемост за срок от поне три-четири месеца и ще класира всички тези страници по-високо в гугъл за техните имена. Тези линкове може да се пуснат само към страници за които се знае че са с правилните имена. Също така имайте предвид че не бива повече да променяте урл адресите на страниците към които имате линк билдинг.

Примери за ефект от линк билдинг в социални мрежи

За пример от ефекта на субмита може да посоча онлайн магазин, който е стар сайт, но бе занемарен и не бе поддържан отдавна. От брояча му се виждаше че креташе с посещаемост от 1500-1600 уникални посетители на седмица.

След като пуснахме линк билдинг кампания за най-важните му 15-20 категории, посещаемостта му се вдигна с около 30-50% до 2500-3000 уникални на седмица и продължи да се държи стабилно на около 700 уникални посетители на ден около шест месеца след субмита.

Сроковете на изпълнение са до една-две работни седмици след като се плати (в зависимост от количеството и натовареността ни в момента). Ако предложението ви устройва трябва внимателно да изберете 10-20 или 30 страници от сайта си - които мислите че са по-важни за Вас - трябва да се пуснат линкове към тези на които искате да подобрите класирането в Google.

Имайте предвид: тази услуга трябва да използвате чак когато урл адресите на сайта ви са прегледани от seo специалист и няма повече да се редактират! Поръчката на тази услуга не включва seo консултация. Ако мислите че имате нужда от такава, може да поръчате от тук: Seo одит.

 

Tags: оптимизация на сайт, SEO услуги, линк билдинг, социални сайтове, линкове

Телефон за контакт 0898 615736