Bulgarian Chinese simplified English French German Greek Macedonian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian
  • Seo BG
  • Deep links, дийп линкове, SEO услуга
SEO оптимизация

Deep links, дийп линкове, SEO услуга

Какво е Deep links?

"Дийп линкс" или "дийп линкове" означава линкове към подстраници на сайт. Необходими са за да позиционирате високо важни вътрешни страници на сайта си, а не само главната му страница (home page).

Deep линкове от seo-bg

Какво ще получа от Deep links към сайта ми?

По този начин вие получавате по-висока посещаемост за повече ключови думи и изрази тъй като не е възможно началната ви страница да бъде добре класирана в търсачките за повече от пет до десет ключови думи (ключови фрази).

Ако сайта ви е онлайн магазин например, чрез добър линк билдинг с дийп линкове ще получите високи продажби на всички продукти.

Как се публикуват дийп линковете

Първата Българска компания която започна масово да предлага дийп линкове сме ние. Причината е много проста - ние сме първия в България разработчик който разработи и предлага за продажба инструмент с който публикуването на линковете да става автоматизирано, бързо и евтино.

Публикуването става през функционалности наречени агрегатори, а за момента 3D уеб дизайн е най-големия разработчик на агрегатори в света.

Цени за Deep links

Можете да видите примерни цени на страницата ни предлагаща услугата дийп линкове от социални мрежи. За да получте оферта специално за вашия случай и цени за дийп линкове, моля, попълнете формата от линка отдолу.

Tags: SEO, SEO услуги, линк билдинг, линкове

Телефон за контакт 0898 615736