Bulgarian Chinese simplified English French German Greek Macedonian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian
  • Seo BG
  • Уникализиране на статии, уникализатор на текстове за seo

Уникализиране на статии, уникализатор на текстове за seo

Уникализиране на статии и размножаване на статии

Уникализиране на статии и текстове за seo

Вече може да използвате нашите безплатни онлайн инструменти за безплатно уникализиране на текстове и статии! Инструментите са уникализиране на текст от статия до 1000 думи: unique articles и за спинване - article spinner - за случайно разбъркване на текста. Повече за инструментите можете да разберете тук: Безплатен онлайн Seo уникализатор на текстове.

Сигурно знаете че трябва да пишете уникални текстове. Ако копирате текст от някой уеб сайт Google го разбира и тази страница на която качите текста в някой уеб сайт няма да се класира високо. Google обича уникалното съдържание! Затова и тази уникална SEO услуга.

При seo оптимизацията възниква нужда от писане на големи обеми текстове и статии които да се публикуват на най-различни сайтове за да можем в тях да вмъкнем линкове към сайта който трябва да се класира в търсачките или просто за да имаме една уникална статия в сайта повече - за да индексират търсачките уникалните текстове и след това да ни пратят повече посетители които да я прочетат.

По какъв начин предлагаме услугата?

Вие посочвате за кой сайт ви е необходимо пренаписване на статиите с уникални текстове като ни предоставяте изходните текстове на статиите и определяте какъв брой такива текстове ви е необходим за всяка от изходните статии.

Наш seo специалист ще прегледа вашето запитване и ще ви предложи ценова оферта която ще бъде получите на емайл адреса който сте посочил.

Ако офертата ви устройва, превеждате парите и след като получим плащането ви ще ви изпратим размножените текстовете на вашите статии. Срока на изпълнение зависи от обемите работа която трябва да извършим и натовареността ни в момента, но в повечето случаи се извършва до два-три работни дни.

Качество на уникализирането

Гарантираме между 80 и 95% уникалност на текстовете които ще получите и високо качество и напълно четим текст с поне 90% от качеството на оригинала. Препоръчваме ви да проверите дали съдържанието което сме ви изпратили е уникално, ще ви бъдат посочени и инструменти с които да направите проверката за уникалност.

Текста се пренаписва от Seo специалист който проверява качеството му, гъстотата на ключовите му думи и задава синонимите на ключовите думи  и синтаксиса на текста ръчно. Това ви гарантира перфектно качество на текста от seo гледна точка. Възможно е да изпратите една статия и да ви върнем безплатно първите десет уникализирани копия за да проверите качеството на нашата услуга за уникализиране.

Примерни цени за уникализиране на статии:

  • За уникализиране на 1 статия от 150 до 200 думи към 100 нейни уникални копия - цена 39 лева
  • За уникализирането на 1 статия от 200 до 250 думи към 200 статии - цена 59 лева
  • За уникализиране на 1 статия от 250 до 350 думи към 500 нейни уникални копия - цена 69 лева
  • Цена за уникализиране на 1 статия от 400 до 500 думи (получавате минимум 800 уникални нейни копия) - 89 лева

Възможните начини на разплащане са: банков път, през PayPal или през Epay.Bg. Посочените цени може да се договарят ако става въпрос за по-големи обеми текстове.

 

Tags: уникализиране, SEO услуги, текст, копирайтинг

Телефон за контакт 0898 615736