Bulgarian Chinese simplified English French German Greek Macedonian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian
  • Seo BG
  • Търсачка и начална страница в едно - Napred BG

Търсачка и начална страница в едно - Napred BG

На вниманието на всички, които проявяват интерес към развитието на българското уеб-пространство – Napred.BG вече работи официално. Търсачката се появи през 2012г.

Логото се отличава с българския си дизайн, но и самото послание като начална страница е много леко и приятно. Мисията на търсачката обаче не е така лека, а именно: да открива все повече български страници, сайтове и документи, като обогатява своята база данни всеки ден. По този начин Napred.BG подкрепя българското, като има за цел да даде като резултат най-доброто, най-популярното от българското пространство на всеки потребител.

Най-голямата разлика на българската търсачка от най- комерсиалната и използвана засега търсачка на Google e, че екипа, който стои зад новата търсеща машина, е от професионални радактори, които след създаването, продължават да я поддържат. Така добре познатият ни Google.bg/Google.com при обработването на заявките за търсенията използва определен алгоритъм, което означава, че резултатите, които се появяват, са дадени като „най-добри” от работата на алгоритъма.

Алгоритъм представлява точно определена последователност от инструкции за извършване на определена задача. Екипът на Napred.BG обаче има различно виждане за това как целия този процес на ‘търсене на информация – резултати’ трябва да се осъществи. Хората, които работят в този екип, вярвят, че предложените резултати от търсенето трябва да базирани на човешки опит и преценка.

За да видите нещо българско с голямо поле на развите и переспектива, посетете http://www.napred.bg . За повече новини, интересни факти или функции потърсете страницата във Facebook, дори има и още – в блога - http://blog.napred.bg/ Освен това всеки, който иска да има приятно и позитивно начало на деня, може да направи страницата Начална и да разчита на качествено и българско съдържание.

Tags: търсачка, търсачки

Телефон за контакт 0898 615736