Bulgarian Chinese simplified English French German Greek Macedonian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian
  • Seo BG
  • Топ 100 ключови думи

Топ 100 ключови думи

Топ 100 Български ключови думи - най-трудните СТО ключови думи за SEO оптимизиране в Българския език.

Безплатен сео инструмент за сравнение на конкуренцията по ключови думи

Наличен е нов, уникален и Безплатен сео инструмент за сравнение на конкуренцията по ключови думи показващ във всеки един момент най-трудните 100-200 бг ключови думи и най-трудните за SEO Английски ключови думи (англоезичните са около 1500-2000). Сео инструмента е безплатен и няма конкуренция за момента - данните които предоставя не са налични в никой друг SEO инструмент. Тези данни ще са полезни най-вече за професионалистите сеота.

Графики за Топ ключовите думи от keywordsanalysis.eu (инструмента вече не работи)

Keyword тула има и картинки които лесно можете да вмъкнете в сайта си (урл адресите на тези картинки никога не се променя) за да имате винаги актуална статистика с най-трудните keywords като графиките са поотделно за двата езика - български и английски.

Най-конкурентните ключови думи на база брой URL адреси (плюс линкове), в които дадена ключова дума или фраза е намерена за последните два месеца в сравнение с всички данни:

Най-конкурентните ключови думи на база брой Домейни, в които дадена ключова дума или ключова фраза е намерена през последните два месеца в сравнение с всички данни:

Tags: ключови думи, копирайтинг, текст, оптимизация на сайтове, оптимизация на сайт

Телефон за контакт 0898 615736