Bulgarian Chinese simplified English French German Greek Macedonian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian
  • Seo BG
  • Регистрация в Директории, SEO услуги
SEO оптимизация

Регистрация в Директории, SEO услуги

Регистрацията в Директории

Seo BG.eu извършва професионална регистрация в директории като за всяка регистрация в директория се пишат уникални заглавия и уникални текстове за описанията на сайта за постигане на максимален ефект от регистрациите в директория за търсачките.

Регистрация в директории и Сео услуги от SEO BG

В кои бг директории има смисъл да се извършва регистрация

В момента в България има около 400 директории като регистрацията в по-голямата част от тях е пълна загуба на време, тоест ако регистрирате сайта си да кажем в сто такива директории само ще загубите времето си и класирането на сайта ви в Google няма да се промени дори и с една позиция нагоре.

В този случай вложеното от вас време и труд ще бъдат напълно загубени. Не регистрирайте сайта си "на кило", а го регистрирайте качествено!

Къде регистрираме уеб сайтовете?

  • Ние регистрираме сайтове по наш списък - само в най-добрите Български директории които реално покачват класирането ви в Google или ви докарват по-висока посещаемост.
  • Регистрацията се извършва от seo специалист по наш списък с директории, като те са внимателно подбрани и избора е базиран на нашия пет годишен опит в тази дейност.
  • Списъка ни се актуализира непрекъснато и не се споделя публично!
  • Списъка с директории заедно с отчет за регистрацията получавате накрая - след като заплатите услугата и тя е вече извършена.
  • Броя на българските директории в които регистрираме сайтове в момента е сто и четиридесет.
Цена за Регистрация в Директории: 100 лева за регистрация в 90 директории.
Цена за регистрация в 8 платени БГ директории в които follow линковете са платени плюс 31 сайтове за обяви - 50 лева. Можете да поръчате и комплексна Seo оптимизация чрез платена услуга за публикуване в над 300 качествени директории за статии.

Една част от платените директории сме публикували тук: Списък SEO директории за регистрация на сайт

Tags: регистрация на сайт, директории, SEO услуги

Телефон за контакт 0898 615736