Bulgarian Chinese simplified English French German Greek Macedonian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian
  • Seo BG
  • Писане на статии с уникален текст
SEO оптимизация

Писане на статии с уникален текст

Писане на статии с уникални текстове

Писане на статии с уникален текст

Използва се за написване на текстове на интернет страници на определена тематика като текста на страниците се съчинява изцяло от нас.

При извършването на тази услуга вие посочвате за кой сайт ви е необходимо написване на статии с уникални текстове и какъв брой такива текстове ви е необходим. Ако желаете може да посочите и каква е целта на статиите - най-важните си ключови думи и по-точна тематика за които желаете сайта ви да се класира в търсачките.

Наш seo специалист ще прегледа съдържанието на страницата ви в момента и ще ви предложи ценова оферта която ще бъде изпратена на емайл адреса който сте посочил.

Ако офертата ни ви устройва, превеждате парите и скоро след това (зависи от обемите работа която трябва да се извърши) след като получим плащането ви ще ви изпратим текстовете които сте заплатили. Вие можете да ги публикувате или да ги отредактирате, след което се известяват търсачките че страниците в сайта ви са обновени за да може ботовете на търсачките да ги преиндексират.

Възможните начини за разплащане са банков път, през Epay.Bg или през PayPal.

Tags: SEO услуги, текст, копирайтинг, статии

Телефон за контакт 0898 615736