Bulgarian Chinese simplified English French German Greek Macedonian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian
Изработка на онлайн магазини от доказана фирма в София

Изработка на онлайн магазини от доказана фирма

Ако се интересувате от започването на нов онлайн бизнес, то създаването на онлайн магазин, в който да продавате продукти или услуги е може би една от най-печелившите стратегии в днешно време - бизнеса се развива, а онлайн бизнеса направо спринтира!

Какво представлява един онлайн магазин или сайт за продажби?

Онлайн магазинът (от английски език "Ecommerce" или "online shop"; "online store") е вид уеб сайт, чиято основна цел е да носи печалба, като извършва директни продажби чрез предлагане на услуги, продукти, дори файлове и други. Онлайн магазинът е продуктов каталог, който е разработен и оптимизиран спрямо онлайн бизнеса и търговията. Ако обмисляте създаването именно на такъв сайт, то в следващите редове ще се запознаете с предимствата за създаването на онлайн магазин от доказана фирма в София.

Изберете ли изработка на онлайн магазина ви на ниски цени от доказана фирма каквато е 3DWebDesign, вие ще получите магазин без допълнителни разходи или скрити такси след неговото създаване. Като администратор на своя сайт вие можете да добавяте колкото желаете продукти, категории и подкатегории в него. Можете също така да добавяте колкото пожелаете снимки на вашите продукти, да добавяте няколко варианта на един продукт и други. Възможностите ви са изключително много, в това число и разплащането в сайта ви може да бъде по над 50 начина. Ще разполагате с вградени възможности за онлайн разплащане по банков път, Ремолют, Борика и с всички видове кредитни и дебитни карти, както и през Ипей и Изипей. Разбира се и най-ползвания в световен мащаб сайт за онлайн разплащане - Paypal, както и още над 45 други безплатно включени разплащателни системи.

Онлайн магазинът от фирма "3Д Уеб Дизайн" ЕООД ще ви предложи и лесно въвеждане на техническите параметри на продукти, които се запаметяват веднъж и след това само се вмъкват във всеки продукт, без да се налага изписване. Освен това и имате вградени възможности за изчисляване цената на доставка на база цена на поръчката, тегло на продукта и други. Онлайн магазините на 3D Уеб Дизайн се предлагат и с възможност за интеграция със складова програма, освен това имат и възможност за импорт и синхронизация от различни доставчици на продукти на едро. Експертите от фирмата са изработили над 500 онлайн магазина, направени с всякакъв вид платформи, така че ще получите изработка на онлайн магазин от фирма с богат опит.

С поръчката на "Онлайн магазин Максимум" от 3D Уеб Дизайн вие ще получите отлично съотношение цена - качество за изработка на онлайн магазин в София. Ще се радвате на изграден онлайн магазин с уникален дизайн и изключително много екстри, в това число SSL сертификат, разплащане с криптовалути, многоезичност, купон кодове, промяна на цветовете и шрифтовете на сайта през админа и още много други. А цените на тази доказала се фирма за всичко това, стартират от 550 лева, което е ниска цена за пазара на качествено изработените онлайн магазини, магазини които продават и се класират с лекота на висока позиция в Гугъл.

Имайте предвид, че онлайн магазините от фирма 3D Web Design нямат цена за поддръжка и не се нуждаят от такава ако вие се научите да работите с администрацията им, така че единствените разходи, които ще имате в последствие ще бъдат за хостинг и домейн, без които все пак магазинът няма как да съществува. Като 3D Web Design не продава хостинг услуги и домейни, а за целта те се купуват от големите български компании, предлагащи такива услуги.

Не пропускайте да се информирате и относно SEO оптимизацията на вашия нов онлайн магазин, защото без нея ще ви бъде много трудно да печелите. А какво означава SEO оптимизация? Най-просто казано това е вашият онлайн магазин да отговаря на определни правила за качество - правилна структура, качествено съдържание и линкове. А това от своя страна ще го класира на високо място в търсачки като Гугъл, за да може вашият сайт да бъде лесно откриваем и достъпен, а вие да печелите повече клиенти. 3D Уеб Дизайн е една от българските фирми, която е изработила огромен брой онлайн магазини и е класирала още повече такива в България. Така че можете да бъдете сигурни, че вашия онлайн магазин ще бъде класиран на желаната висок позиция в Гугъл.

Поръчайте изработка на онлайн магазин от доказана фирма, както и SEO оптимизация за вашия нов сайт, като се свържете с 3DWebDesign.org на посочения телефон за контакт: 0898 615 736.

Телефон за контакт 0898 615736