Bulgarian Chinese simplified English French German Greek Macedonian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian
  • Seo BG
  • Класиране в Google, SEO услуги
SEO оптимизация

Класиране в Google, SEO услуги

Google Класиране

Класиране в Google от seo-bg.eu

При поръчка на услуга Класиране в Google (услугата представлява оптимизация на сайт обвързано с конкретна оферта за класиране на сайта в Google постигнато на края на оптимизацията) , ние извършваме всичко като клиента го интересува само финалния резултат - дали сайта му е класиран на съответната позиция в търсачките (или дали сайта е класиран на съответната страница на съответната търсачка).

В повечето случаи не може да получите оферта за гарантирана точна позиция на сайта си, а се договаря позиция от-до и срок през който гарантираме че сайта ще се задържи там след извършената оптимизация.

Например: дава се оферта че след извършена Seo оптимизация сайта ще се класира на първа страница на Google при търсене за ключова дума Х за период от Y месеца. Това означава че ние ще извършим всичко необходимо и ще класираме уеб сайта при търсене за ключовата дума Х на позиция между 5 и 10 в търсачката и ще поддържаме класирането на сайта в тези граници през целия договорен период.

При тази услуга е важно да се знае че няма две еднакви оферти. Цените които ще ви бъдат предложени се базират на много параметри, тоест извършва се предварително проучване на конкуренцията при търсене за желаната от вас ключова дума.

Проучването на конкуренцията за да бъде определено необходимото количество труд за да ви класираме на позицията която желаете обикновено трае около един до четири работни часа и се извършва само за сериозни клиенти, в повечето случаи след заплащане на капаро.

При провеждането на това проучване получавате и писмен отчет - официална статистика от Google какво е търсенето в интернет (от България или от друга държава която ви интересува) за желаната от вас ключова дума и за нейните варианти и синоними както и за търсенето й в комбинация с други ключови думи и ключови фрази.

Това помага да се определи за какви ключови думи има смисъл да се оптимизира и да се класира сайта и за кои не. От това проучване може и да се прогнозира ако сайта бъде класиран в Google на съответната позиция каква би била приблизителната му посещаемост.

Класиране на сайт

Някои от параметрите които е необходимо да се знаят за определяне на точна цена на услугата "Класиране на сайт":

  • ключова дума или ключов израз за които искате да се класирате
  • преследвана цел - топ 3, топ 5, топ 10 (на първа страница на Google)
  • урл адрес на сайта ви
  • тип на сайта - дали е информационен, блог, фирмен сайт или просто онлайн магазин
  • с какво е изработен сайта ви - система за контрол на съдържание (CMS), друг вид или е обикновен статичен сайт - HTML
  • възраст на сайта ви и брой страници в него - съдържанието в сайта ви уникално ли е или сте го въвели като просто сте копирали от други уеб сайтове
  • Ние ли сме изработили сайта или не. Ако ние сме изработили сайта ви цените за оптимизация на сайт ще бъдат преференциални и по-ниски отколкото ако не сме го изработили ние.

Естествено обикновения потребител може да не знае отговора на много от тези въпроси, подайте запитване, ние ще разгледаме вашия уеб сайт и ще Ви върнем отговор с примерна приблизителна оферта.

Tags: SEO услуги, Google, класиране

Телефон за контакт 0898 615736