Bulgarian Chinese simplified English French German Greek Macedonian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian
  • Seo BG
  • Какво е Black hat seo оптимизация?

Какво е Black hat seo оптимизация?

Black hat seo оптимизиране е оптимизация чрез забранени от Google и другите търсачки методи за някой сайт, оптимизация чрез скрити линкове, doorway страници и други.

Black hat seo оптимизация

Черна оптимизация = Black hat seo.

Черно SEO обикновено се нарича използването на doorway страници и сайтове създадени (понякога дори автоматично) специално за роботите и за търсачките. Методите за оптимизация и класиране на сайтове с използването на такива уеб сайтове са в нарушение на правилата на търсачката и биват наказвани с изваждане на сайта от базата за търсене - например сайта ви не се показва в резултатите на Google за определен период от време.

Когато този период изтече, Google преразглежда сайта и отново го включва в индекса си. В повечето случаи в момента на налагане на наказанието получавате известително писмо като в него е упоменато че може да поискате преразглеждане на сайта и преди изтичане на срока и са описани стъпките които трябва да предприемете за да бъде върнат сайта отново в индекса на Google.

Случва се сайт да бъде наказан по погрешка и бързо след това да бъде върнат отново в индекса на Google.

Важно е да се знае че може да бъдат използвани методи класифицирани от търсачките като Черно SEO и сайта да не бъде наказан никога от Google стига да знаете какво правите.

Това обикновено е така нареченото спамене на търсачките - създаването на голям брой уеб сайтове с една единствена цел - от тях да бъдат пускани линкове към сайта който ще се класира в Google или на тези уеб сайтове да се разположат реклами и да се печели от тях.

Този метод на Seo оптимизация е един от най-бързите начини за класиране в Google и е един от най-евтините методи за seo оптимизация стига да притежавате инструменти с които да го направите автоматизирано и с малки количества труд.

Инструменти за Black hat seo

3D Уеб дизайн разработва и инструменти за сео оптимизация на сайтове. За да ги разгледате кликнете на меню seo инструменти.

Телефон за контакт 0898 615736