Bulgarian Chinese simplified English French German Greek Macedonian Portuguese Romanian Russian Serbian Spanish Turkish Ukrainian
  • Seo BG
  • Инструменти за Black hat seo

Инструменти за Black hat seo

Инструменти за Black hat seo оптимизация

Инструментите за Black hat seo обикновено се използват за така нареченото спамене на търсачките (на английски spamming). То представлява автоматизирано публикуване на огромен брой интернет страници или постове в блогове със съответния брой изходящи линкове към външни сайтове в генерираното съдържание.

Инструменти за black hat seo

Целта може да бъде да се класира външния сайт, към който сочат линковете по-високо в търсачките или да се привлече посещаемост към сайта с генерираното съдържание и да се печели от реклами разположени на него.

Такъв инструмент за Black hat seo оптимизация е нашия Wordpress Aggregator Ultimate. С него бързо и автоматизирано можете да напълните с уникално съдържание много сателитни блогове които да пускат линкове към външен сайт който ще класирате в търсачките.

seo инструмента върши всичко автоматично: създава уникално съдържание, автоматично публикува линкове към външния сайт в генерираното съдържание, публикува съдържанието в до ДВЕСТА избрани от вас сайта и прави всичко това по зададен от вас график през определен период от време. Тук има описание на функциите на инструмента.

Tags: черна шапка, черна оптимизация, SEO, инструменти

Телефон за контакт 0898 615736